enflag
HOME SERVICII SISTEMUL CALITATII PORTOFOLIU CLIENTI SI PARTENERI CONTACT
 
serv
SERVICE PLOIESTI
SERVICE BUCURESTI
PARTENERI
CONDITII DE GARANTIE
ACCESORII
bannercallcenter
 

ACTIVITATI DE SERVICE

Prin promptitudine si profesionalism  S.C. PECEF TEHNICA S.R.L. a devenit cea mai puternica firma de service din tara prestand activitati de service si instalare, la nivel national prin subcontractori si-a creat propriile retele de:

 
SERVICE APARATE ELECTRONICE SI ELECTROCASNICE MICI
      tv3d

Produse electronice:

televizoare color,  LCD, plasme, proiectoare, sisteme audio, DVD, camere foto-video, sisteme Home Cinema, imprimante si IT.

Produse electrocasnice mici:

aspiratoare, cuptoare cu microunde, roboti de bucatarie, expresoare, cafetiere, fiare de calcat cu abur, fierbatoare de apa, prajitoare de paine si gratare electrice, mixere, blendere, storcatoare de fructe, dezumidificatoare, etc.

 
  SERVICE APARATE ELECTROCASNICE MARI
        frig

Produse electrocasnice mari:

masini de spalat rufe cu sau fara uscator, masini de spalat vase, uscatoare de rufe, combine frigorifice, congelatoare, frigidere, aragazuri, produse incorporabile – hote, plite electrice/gaz, cuptoare electrice/gaz.
 

COMENZI PIESE DE SCHIMB SI ACCESORII

Pentru a rezolva eficient si rapid cererea dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti toate detaliile aparatului pentru care se solicita piesa sau accesoriu - exemplu: marca aparatului, modelul si codul aparatului, serie service, pnc, article number, etc.

Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail:

0745 68 15 30 pentru judetele: Prahova, Buzau si Dambovita
E-mail: receptie@pecef.ro

0747 77 33 69 pentru Bucuresti
E-mail: piese.bucuresti@pecef.ro

0747 77 33 74 pentru celelalte judete din tara
E-mail: piese@pecef.ro

S.C. PECEF TEHNICA S.R.L. îşi asumă responsabilitatea de a păstra confidenţialitatea datelor de contact pe care le furnizaţi, fiind atestata legal în acest sens şi înregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sub numărul din registrul general: 26314.

umbrajos

Service - Climatizare - Instalatii termice si sanitare - Servicii de curatenie si mentenanta cladiri - Servicii de logistica
Amenajari si finisaje in constructii - Ingrijire spatii verzi - Leasing de personal - Protezare auditiva

Copyright © PECEF TEHNICA - design by DADESIGN