enflag
HOME SERVICII SISTEMUL CALITATII PORTOFOLIU CLIENTI SI PARTENERI CARIERE CONTACT
 
 
audiologie_banner
 
     

DEPARTAMENTUL DE PROTEZARE AUDITIVA

Departamentul de audiologie şi protezare auditivă s-a infiintat la sfarsitul anului 2001 si se numeste Audiolux. Ca o dovadă a preocupării noastre privind imbunătăţirea continua a calităţii serviciilor oferite la cele mai înalte standarde profesionale şi etice, din 2002 am fost certificati cu standardul ISO 9001.

Centrul audiologic Audiolux, unic importator si distribuitor local autorizat al grupului Siemens Audiologische Technik, beneficiand de cele mai noi tehnologii in domeniul audiologiei si de personal specializat, este prezent de peste 10 ani pe piaţa din România. Oferim pacientilor nostri un portofoliu recunoscut de produse pentru protezare auditiva, însoţite de o gamă de servicii adaptate nevoilor acestora.

Siemens este liderul mondial în domeniul protezarii auditive, impulsionând transformarea şi creşterea industriei de profil. Compania Siemens este renumita pentru spiritul inovator si solutiile complete in domeniile industriei, energiei si sanatatii. In Divizia Medicala, aceasta caracteristica este vizibila in implementarea celor mai moderne tehnologii pe piata serviciilor de sanatate. Portofoliul Siemens cuprinde o gama completa de sisteme cu microprocesoare digitale de sunet, microfoane avansate ce reduc zgomotul de fundal şi amplifică vorbirea, şi alte caracteristici unice patentate.

Suntem constienti ca, pentru a ne considera partenerul alegerii dumneavoastra, trebuie sa ne demonstram permanent capacitatea tehnica, tehnologica si logistica. Suntem onorati sa fim furnizorii dumneavoastra de solutii medicale si va asiguram de preocuparea nostra continua pentru calitatea serviciilor oferite.

Datorita contractului cu Casa Asigurari de Sanatate, pacientii din intreaga tara pot beneficia de proteze auditive gratuite sau in regim compensat.

La alegerea unei proteze auditive SIEMENS, puteţi fi absolut siguri de calitatea şi fiabilitatea acesteia.

 
umbrajos