enflag
HOME SERVICII SISTEMUL CALITATII PORTOFOLIU CLIENTI SI PARTENERI CARIERE CONTACT
 
 
 
 

LEASING DE PERSONAL

  • Societatea dispune de personal calificat corespunzator, pentru a satisface orice exigente aferente domeniului sau de activitate. In prezent societatea are aproximativ 450 angajati (personal tehnic, specialisti si muncitori ).
  • Autorizatie de functionare ca agent munca temporara –autorizatia nr. PH /003/03.08.2007.
    Serviciul de leasing de personal este solutia potrivita pentru firmele care au nevoie de personal in regim temporar, ca urmare a unor varfuri de activitate ori a periodicitatii  sezoniere a businessului lor, dar si celor carora planul de personal nu le permite angajarea directa de forta de munca.
  • Beneficiile oferite de aceasta solutie sunt multiple, scutind clientul de administrarea de personal in leasing, odata cu reducerea costurilor de administrare aferente acestuia.
  • Va putem pune la dispozitie personal necalificat si calificat pentru diverse servicii temporare sau permanente, in functie de cerere.
    In decursul celor 16 ani de activitate, societatea noastra a incheiat o serie de contracte si lucrari cu firme importante, in domeniile care fac obiectul acestui departament.

 

  • Trimite-ne CV-ul tau complet la adresajuri@pecef.ro.
 
 
umbrajos