enflag
HOME SERVICII SISTEMUL CALITATII PORTOFOLIU CLIENTI SI PARTENERI CARIERE CONTACT
 
instalatii
banner_clima
 
instalatii_banner
 
INSTALAŢII TERMICE, SANITARE ŞI STINGERE A INCENDIILOR
     

CENTRALE TERMICE
- murale, in condensatie, de pardoseala, Baxi, Ferroli

BOILERE
- electrice, termoelectrice Tesy, Ferroli
- termice cu o serpentina, doua serpentine, solar - Tesy Bulgaria, Ferroli, TML Group Italy
- cu pompa de caldura pentru apa calda menajera Gorenje

AEROTERME - de camera Tesy, industriale

CENTRALE TERMICE SI SOBE PELETI - LaNordica Extraflame
Descriere: centrala termica combustibil solid – peleti
- produce apa calda si caldura; aprindere automata, programare electronica; pompa de circulatie si rezervor de expansiune incluse; dispozitiv de circulatie
Avantaje: curat; confortabil si ecologic; putina cenusa; emisii de gaze poluante reduse; spati reduse de depozitare; programabil; aerul pentru ardere este preluat din exterior; gama variabila de culori

RADIATOARE din otel, de baie, decorative.

POMPE DE CALDURA
- Gorenje apa - apa, sol -  apa, aer - apa permite extragerea caldurii din pamant, aer si  apa din jurul casei si folosirea ei pentru incalzirea/racirea locuintei si preparare apa calda menajera cu costuri foarte reduse.

POMPE DE CALDURA APA – APA
Energia este recuperata din apa aflata in puturi de mare adancime. Temperatura apei subterane este o sursa de energie foarte fiabila si constanta , deoarece temperatura apei este cuprinsa intre 7 °C si 18 °C.
Pentru instalarea unei pompe de caldura apa-apa sunt necesare doua puturi de foraj in sol: fantana (forajul principal) pentru pomparea apei si forajul secundar, pentru returnarea apei in pamant.

POMPE DE CALDURA SOL - APA
Reprezinta cea mai moderna tehnologie de incalzire disponibila la ora actuala, cu o reducere de costuri anuale de ~ 75%.
Folosesc energia acumulata in pamant. Energia este extrasa din sol prin intermediul unui colector de caldura, instalat pe o suprafata corespunzator de mare. Pentru o functionare optima, suprafata colectorului trebuie sa fie de aproximativ doua ori dimensiunea zonei incalzite. Cantitatea de energie recuperata din sol depinde de compozitia si de pozitia solului.   

POMPE DE CALDURA AER – APA
Folosesc energia stocata in aerul din jurul nostru. Pompa de caldura aer - apa  functioneaza eficient chiar si la temperaturi  joase, de pana la -20°C. Comparativ cu alte versiuni, sunt necesare putine lucrari de constructie, iar echipamentele pot fi instalate  rapid.
Pompa de caldura aer - apa se compune dintr-o unitate interioara si una exterioara. Sunt disponibile trei variante: panoul de fatada, foi de metal si lemn.

PANOURI SOLARE PLANE SI CU TUBURI
Tesy, Tekno Energy
- sistem complet pentru producerea apei calde cu ajutorul energiei solare gratuite

servicii_buton_1

Instalatii de stingere a incendiilor
Organizam, instalam, punem in functiune, realizam periodic verificarea de stare si asiguram mentenanta sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor in conformitate cu prevederile legale.

Centrale termice
Asiguram proiectarea, montajul si service-ul de centrale termice murale cu tiraj fortat la apartamente, case, vile, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale, cazane cu combustibil gazos, solid sau lichid.

Instalatii sanitare 
Societatea dispune de personal calificat pentru proiectarea si montarea instalatiilor interioare si exterioare de alimentare cu apa rece si calda pentru consum menajer. Utilizam solutii constructive, materiale, echipamente moderne si de cea mai buna calitate, avand in departament cei mai calificati instalatori.

Obiecte sanitare
Asiguram montajul pentru obiecte sanitare: cazi, cabine dus, baterii bucatarie, baie, dus instalatii sanitare si termice, centrale termice, masina de spalat, sifon de pardoseala, lavoar, rezervor, vas wc, cada hidromasaj, bideu, calorifer etc.

Service centrale termice Ferroli
Instalatii electrice montaj corpuri de iluminat, cabluri, prize, intrerupatoare, comutatoare, tablouri electrice.

Instalatii termice
Proiectare si executie de instalatii sanitare, termice si climatizare.

 

buton_inst
 
umbrajos